dimecres, 15 de febrer de 2017

Reciclem!

A l'escola, els infants ens hem iniciat ja fa un temps en la classificació dels materials de rebuig.
En les tasques diàries tenim incloses noves responsabilitats: reciclem l'aigua restant dels gots, que més tard farem servir per regar l'hort de l'escola.
El projecte de la fruita al matí, ens dóna peu a poder treballar la recollida de les pells a l'orgànic.

 


 De la materixa manera, reciclem els recipients dels iogurts del dinar i del berenar al contenidor del plàstic, els bolquers i tovalloletes al del rebuig...Poc a poc, estem eliminant l'ús d'alguns plàstics en el nostre dia a dia de la llar. Per servir l'aigua hem canviat les ampolles de plàstic per ampolles i gerres de vidre.  Recentment, un petit grup de nens i nenes de 2-3 hem anat al carrer a llençar la bossa de l'orgànic amb les pells de les fruites del matí.

Mentres caminem observem que hi han brutícies al terre. Aish!
 Quina sorpresa, però si és el Sr. escombriaire! Hem estat de sort, en Lluis ens ha ajudat a entendre cóm funcionen els contenidors i què podem posar en ells per tal de fer-ne un bon ús.
Parlem de la importància del seu treball i de cóm podem ajudar-lo no embrutant i cuidant els carrers. Una senyora que anava a reciclar el plàstic ens ha donat un bon exemple de cóm ho podem fer.


 Finalment decidim llençar l'orgànic al seu contenidor i celebrar que estem donant petits passos de gegant per tal de cuidar de la nostra terra.

La Nadia s'ofereix voluntària per llençar la bossa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada