divendres, 24 de febrer del 2017

Benvolgudes famílies,

Durant aquest trimestre iniciarem el taller de construcció de materials per tal de dur a terme diferents projectes; tant pel jardí com per les estances de la Llar. Aquest projectes han sorgit a partir de les necessitats dels vostres fills/es i per tal de dur-los a terme necessitaríem la vostra col·laboració.
Us convidem el proper Dissabte 18 de Març de 10h. a 13h. a passar un matí al jardí de l’escola on podrem elaborar els diferents projectes tots plegats i gaudir d’un esmorzar de germanor.
Per una banda, els projectes que portarem a terme són:
- Mobles per les estances on els infants podran gaudir de les diferents propostes presentades.-  Rampes amb la qual els vostres fills/es podran fer rodar els cotxes, pilotes i tots aquells elements que vulguin.

 -Balancí: perquè els vostres fills/es puguin gaudir d’una proposta diferent al jardí.
-       Plantada: omplirem els testos que envolten el jardí de nadons amb diferents olors i colors.Dir-vos que totes aquestes imatges, de les propostes, són una aproximació del que volem elaborar.
Per tal de poder saber que és el que us ve més de gust fer, a la porta de cada estança trobareu una graella on us podreu apuntar en els diferents projectes. Tanmateix, en aquesta graella es poden apuntar tots els familiar (pare, mare, tiet, tieta, avis, avies,...) que vulguin o que tinguin idees sobre: jardineria, fusteria,... engresqueu-vos!!
Per altra banda, en referència a l’esmorzar de germanor us proposem que cada família porti algun menjar i l’equip de mestres posarem la beguda (cacaolat, aigua, sucs, coca-cola,...), els gots, els tovallons,... 
Finalment, necessitaríem que entre tots poguéssim aconseguir: interruptors, pany i claus, forrellat (cerrojos) .
Gràcies per la vostra col·laboració,

Atentament,                                                                                                                   
Comitè ambiental

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada